Τρόποι Πληρωμής

  1. Αντικαταβολή κατά την παράδοση του προϊόντος, επιπλέον χρέωση 2 euro
  2. Μέσω PayPal, με λογαριασμό PayPal
  3. Με χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας
  4. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας.

O πελάτης επιβαρύνεται με επιπλέον 2 euro για την υπηρεσία της αντικαταβολής.

Παραγγελία προϊόντων και προστασία καταναλωτή

Η πραγματοποίηση παραγγελίας μέσα από το e-shop, αποτελεί σύναψη σύμβασης πώλησης εξ αποστάσεως ρυθμιζόμενη από το νομοθετικό πλαίσιο του Ν. 2251/1994, όπως έχει τροποποιηθεί.

Δυνατότητα σύναψης έγκυρης παραγγελίας μέσω του e-shop, έχετε εφόσον είστε δικαιοπρακτικά ικανός τηρώντας τα άρθρα του Ελληνικού Αστικού Κώδικα, (εφόσον έχετε συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος της ηλικίας σας και δεν τελείτε σε δικαστική συμπαράσταση ως προς τη σύναψη σύμβασης πώλησης). Σε παραγγελίες μπορούν να προβούν και εκπρόσωποι νομικών προσώπων ενώ η εταιρεία επιφυλάσσεται του δικαιώματος της να αξιώσει από τον εποπτεύοντα ή κηδεμόνα τυχόν παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν από δικαιοπρακτικά ανίκανα πρόσωπα.

Διαδικασία πραγματοποίησης παραγγελίας μέσω του emporiograma.gr

Συμπλήρωση ειδικής φόρμας με τα απαραίτητα στοιχεία για τη σύναψη της σύμβασης πώλησης.
Την ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων της σύμβασης πώλησης και των όρων χρήσης, με την ηλεκτρονική επιλογή «ΑΠΟΔΟΧΗ» που δίνεται στον ενδιαφερόμενο από τον διαδικτυακό τόπο.

Πληρωμή με αντικαταβολή τη στιγμή που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Επιπλέον χρέωση 2 euro(Συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%).
Είναι σημαντικό να αναφέρετε απαραιτήτως ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και μια έγκυρη διεύθυνση e-mail.

Εάν επιθυμείτε να ολοκληρώσετε την αγορά σας μέσω τραπεζικής συναλλαγής, οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να προβείτε σε κατάθεση είναι: ALPHA BANK, EUROBANK, ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ και ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ. Στο καταθετήριο θα πρέπει να αναγράφετε ως αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμό σας καθώς και τον αριθμό παραγγελία σας. Για ταχύτερη εξυπηρέτηση, αφού ολοκληρώσετε την κατάθεση, στείλτε με e-mail το αποδεικτικό στο sales@emporiograma.gr ή επικοινωνήστε τηλεφωνικά για ενημέρωση στο +30 2310 536680.

Ο καταναλωτής μέσω του διαδικτυακού τόπου ενημερώνεται από την εταιρεία πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας του για την ταυτότητα και τη διεύθυνση του προμηθευτή, τα ουσιώδη χαρακτηριστικά του προϊόντος, την τιμή, την ποσότητα, τον τρόπο πληρωμής, παράδοσης, της διάρκειας ισχύος και της τιμής της ενδεχόμενης προσφοράς και το δικαίωμα υπαναχώρησης.

Με την αποστολή της φόρμας παραγγελίας, ο καταναλωτής λαμβάνει διαδικτυακά αντίγραφο της παραγγελίας, το οποίο μπορεί να αποθηκεύσει.

Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους κάτω από κάθε προϊόν συμπεριλαμβάνεται το ΦΠΑ (24%), ενώ το www.emporiograma.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές χωρίς να υποχρεούται να ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό.