Αποστολές & Παραδόσεις

ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται σε όλη την Ελλάδα ΔΩΡΕΑΝ μέσω της εταιρείας ΕΛΤΑ Courier, εντός 1-3 εργάσιμων ημερών. Σε περίπτωση που χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία της αντικαταβολής, χρεώνεστε 2 euro τα έξοδα αντικαταβολής.

ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

H αποστολή γίνεται με (ΕΛΤΑ) Ελληνική Ταχυδρομική Υπηρεσία €9 / Παράδοση μεταξύ 10-12 εργάσιμες ημέρες (η παράδοση μπορεί να διαρκέσει περισσότερο σε ορισμένες χώρες, γι’ αυτό παρακαλώ να είστε υπομονετικοί).
ΤΕΛΩΝΕΙΟ/ΦΟΡΟΙ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΓΙΑ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ – Όλοι οι διεθνείς πελάτες είναι υπεύθυνοι για τα τελωνειακά τέλη στη δική τους χώρα. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τελωνειακό γραφείο σας.

Παρακολούθηση Παραγγελίας

Kατά την αποστολή της παραγγελίας σας, λαμβάνετε ένα e-mail που επιβεβαιώνει την επιτυχημένη πραγματοποίηση της, και τον αριθμό αποστολής στη ΕΛΤΑ Courier. Έχετε τη δυνατότητα παρακολούθησης της παραγγελία σας οποιαδήποτε στιγμή εισάγοντας τον 13ψήφιο αριθμό αποστολής στο πεδίο που θα σας ζητηθεί στο παρακάτω link > https://www.elta-courier.gr/search